Træningsvejledning

Personlig træningsvejledning

Vi har siden 2008 støttet personer med at opnå deres personlige mål - det være sig vægttab, øget sundhed, gennemførelse af en Ironman eller et ultraløb.

Typisk starter vores træningsforløb med en fysiologisk test, der kortlægger dine stærke og svage sider. Herefter følger en grundig snak og evaluering, der munder ud i dels en mere konkret målsætning og dels en træningsplan på lang sigt og en mere detaljeret fra uge til uge ud fra dine muligheder, dit mål og dit niveau.

Alle trænere i Danish Sports Academy har en stor praktisk og teoretisk baggrund, der gør det muligt at favne alle facetterne i træningsplanlægningen. Dette betyder også, at vores træningsfilosofi ikke nødvendigvis er 'kort og hårdt' eller 'langt og langsomt', men derimod er sat op efter den enkelte atlets niveau, mål og fysiologiske profil.

Vi evaluere og planlægger din træning sammen med dig. Din træning bliver planlagt i trainingpeaks.

Sundhedsmål og præstationsmål

Formålet med træningsvejledning er at støtte dig i at nå et personligt træningsmål. Vi skelner mellem sundhedsmål og præstationsmål.

Med et sundhedsmål er øget sundhed målet i sig selv. Det kan være at tabe sig og få en bedre kondition, fx udtrykt ved sit kondital. Vi hjælper også med træning til at blive klar til optagelses prøver hos Politiet, Forsvaret og Kriminalforsorgen og Redning.

Med et præstionsmål er øget kondition et middel til at forbedre en præstation i kamp og konkurrencer. Det kan være alt fra holdsport som fodbold og håndbold til individuelle sportsgrene som løb, cykling, roning, langrend og triatlon.

Træningsvejledning i praksis

Et træningsforløb starter med en fysiologisk test, der kortlægger dine stærke og svage sider.
Udfra det evaluerer vi sammen og aftaler en konkret målsætning og træningsplan. Der bliver taget hensyn til dine muligheder, mål og niveau.

Trænerstaben

Alle trænere hos Danish Sports Academy har en praktisk og teoretisk baggrund inden for fysiologi, træningsteori og psykologi. Vi samarbejder tvær- fagligt med hinanden sådan vi kan tage højde for specifikke individuelle forhold hos den enkelte vi træner. Dette betyder også, at vores træningsfilosofi ikke nødvendigvis er kort og hårdt eller langt og langsomt, men derimod sat op efter dine ambitioner og fysiologiske profil. Vi evaluerer og planlægger din træning sammen med dig. Din træning bliver planlagt i Trainingpeaks, hvor vi kan følge din træning online.

Træningsvejledning indeholder:

 • Fysiologisk test af din form ved opstart på træningsforløb
 • Struktureret træningsplan i Trainingpeaks online software (pc/mac/Ios/android)
 • Sparring og evaluering med træner
 • Udarbejdelse af træningszoner
 • Sæsonplan for træning, mål m.m.
 • Rabat på efterfølgende fysiologisk test

Statussamtalen hver 14. dag er guld hver for mig, både til at evaluere min træning og min indsats, men også til at holde mig tilbage, da jeg kan have tendens til at blive nervøs for ikke at træne nok. At blive holdt igen er nok det vigtigste for mig.

Priser (inkl. moms)

14 dages feedback model*

 • Løb / Cykling 1200,- DKK/måned
 • Triathlon 1400,- DKK/måned
 • Kondition/ styrke 1200,- DKK/måned

Månedlig feedback model*

 • Løb / Cykling 800,- DKK/måned
 • Triathlon 1000,- DKK/måned
 • Kondition/ styrke 800,- DKK/måned

* Første måned tillægges 500,- DKK ved  fysiologisk test og opstart

Såfremt du andre specifikke behov i forhold til en træningsløsning, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Athlete Login
Username
Password

Bliv kontaktet om din nye træningsløsning

Dit Navn

Din Email (required)

Dit Telefonnummer

Emne

Besked