Idrætshealthcare

Fysioterapi og idrætsmassage

For at støtte dig optimalt både i restitution og genoptræning ved skader tilbyder vi både fysioterapi og idrætsmassage. Med fysioterapi kan vi støtte dig med øvelser, som hjælper dig til at styrke din krop til at kunne holde til din træning. Er uheldet ude, og du bliver skadet, kan vi også hurtigt sætte ind med behandling og planlægge din genoptræning, sådan at der kommer sammenhæng mellem din personlige træning og din behandling.

Den typiske idrætsskade, jeg ser, kommer af manglende kvalitet i restitution...

 

Vores sportsterapuet og massør kan hjælpe dig med at få løsnet op i dine muskler, så de får en bedre blodgennemstrømning og dermed både bliver mere smidige men også får en bedre blodcirkulation, som hjælper dig med at restituere bedre på din træning. Vores sportsterapeut arbejder med en kombination af sportsmassage, sportsakupunktur, TENS og PNF-udstrækninger, for at give dig de bedste forudsætninger, for din præstation.

Priser (inkl. moms)

  • Fysioterapi 60 min: 500,- DKK
  • Fysioterapi 30 min: 300,- DKK
  • Massage/sportsterapi 60 min: 500,- DKK
  • Massage/sportsterapi 45 min: 400,- DKK
  • Massage/sportsterapi 30 min: 300,- DKK

Idrætspsykologi

Vores psykolog kan hjælpe dig med at se på, hvordan du trives med din idræt eller motion, og støtte dig i at udvikle eller optimere mentale færdigheder. Et typisk forløb starter med en samtale om din form og præstationsniveau, dine ønsker og mål, din trivsel og sammenhængen til det sociale miljø omkring dig med familie og arbejde. Samtalen kan også komme ind på, om du har den rette balance i dit liv for at opnå dine drømme og mål, og om du får den støtte, du har behov for.

Et forløb hos mig er sjældent et quick fix eller en peptalk, men mere et supplement til din øvrige træning med mentale færdigheder, som skal øves eller trænes, fx bedre udnyttelse af tiden i træning, en mere hensigtsmæssig evaluering af præstation eller træning i at sætte mål og bede om støtte og hjælp fra andre til at kunne få lov til at præstere. Ofte er det troen på sig selv, som er kilden til problemet. Støtte i at udvikle en positiv tro på at lykkedes er et centralt element i sparringen og træningen.

Du kan kontakte vores psykolog Robert Benjamin Andersen på mail her, hvis du vil vide mere.

Klubber og virksomheder

Vi rådgiver om både fysisk og mental sundhed samt præstationsfokuseret livsstil. Vi kan bookes til både behandlingsordninger, foredrag, konsulentrådgivning og proces- facilitatorer i forbindelse med udviklingsprocesser i din klub eller virksomhed. Kontakt os for nærmere tilbud for hvordan vi kan hjælpe jer

Priser (inkl. moms)

  • Psykologisk rådgivning 900 DKK/time
  • Konsulentrådgivning 1800 DKK/time

Kontakt os

Dit Navn

Din Email (required)

Dit Telefonnummer

Emne

Besked

Direkte kontakt til din behandler

Fysioterapuet Brian Dåsbjerg
Brian@danishsportsacademy.dk
Telefon: 23 60 25 62