Firmatræning

Firmatræning er en god investering i både trivsel, sundhed og bundlinje

Brian Dåsbjerg løbetræner i Dyrehaven

Sundhed tilpasset jeres firma

Vi har siden 2008 trænet mange større og mindre firmaer.  Nogle firmaer ønsker en gennemgang af virksomhedens sundhed med fokus på sundhedstest og træning samt vejledning, der forbedrer disse parametre. Til andre virksomheder har vi lavet mere fokuserede forløb med fokus på at skabe relationer, ved at skulle nå et fælles mål såsom DHL stafetten, maratonløb eller cykle op af Alpe d’huez.

Fælles for alle forløb gælder det, at sundhed, træning og velvære bliver en mere central del i den pågældende virksomhed, og at der bliver skabt et fokus på sund livsstil og bevægelse.

Mange muligheder for at komme igang

Vi tilbyder støtte til at øge sundheden hos både mindre og større virksomheder via:

  • Sundhedstests
  • Fysiologiske tests
  • Træningsaktiviteter og forløb
  • Events i form af foredrag, ugentlige arrangementer eller firmastævner med tidstagning.

Vi hjælper jer med målsætningen

Målsætning er et andet område, der ligger fast. Det er individuelt, hvad medarbejderne har som målsætning, men vi ønsker, at virksomheden som helhed arbejder mod det samme mål, sådan at der skabes et fællesskab med støtte og interesse og derved større chance for succes. Derfor vil et forløb ofte inkludere personlige samtaler, hvor mål og plan afstemmes.

Livsstilsforandringer er svære og bør altid tage hensyn til den enkelte person og ressourcer. Studier viser, at halvdelen af alle som begynder at motionere, falder fra inden for 6 måneder. Der- for er det vigtigt, at få både viden og blive præget med positive holdninger og værdier om effekten af motion, samtidig med at erfaringen med motion øges. Vores trænere sammensætter jeres motionsprogram, sådan at risikoen for frafald mindskes både individuelt og for gruppen.

Forskning viser det virker

Nyere forskning på området viser tilligemed, at struktureret træning har en positiv effekt på produktiviteten på arbejdspladsen, således at både firma og medarbejder vinder på denne del.

Det optimale forløb kombinerer sundhedstjek og firmatræning, sådan at vi har et benchmark på jeres sundhedstilstand i virksomheden forud træningen. På den måde kan vi følge op på sundhedstilstanden efter  typisk 12 eller 24 uger for at dokumentere effekten af firmatræningen.  

I 2014 gennemførte vi et 24 ugers forløb med en virksomhed, hvor vi begyndte med en sundhedstest på de ansatte. Efterfølgende havde vi et månedligt foredrag med et sundhedsorienteret fokus efterfulgt af en træningssession på arbejdspladsen. Her, et halvt år efter start, har vi endnu engang gennemført sundhedstests, og det er tydeligt, at de ansatte har forbedret deres sundhedsparametre. Bl.a. faldt kolesteroltallet med 3,4 %, Triglyceriderne faldt med 15,4 %, og det dårlige kolesterol, LDL, faldt med 1,8 %. Vi så ligeledes en reduktion i blodtrykket. Disse tal understøtter vigtigheden i at have et sundhedsmæssigt fokus på arbejdspladsen, og vi er glade for at have hjulpet dem! Henrik Deleuran Bech - Danish Sports Academy

Priser (ex. moms)

  •  Sundhedstest (pr. medarb.) 500,- DKK
  •  Foredrag Kost og Motion 5.000,- DKK
  •  Foredrag Aktiv livsstil og life-skills 5.000,- DKK
  •  Fællestræning (60 min) 2.000,- DKK
  •  Fysiologiske test (90 min) 1.120,- DKK

Hvad siger kunderne

Jeg vil gerne sige 1000 tak til Danish Sports Academy. Uden jer havde jeg ikke taget beslutningen om at løbetræne, og jeres støtte undervejs hjalp mig med træningen. Morten, TIA Technology.

 

Det er fedt, at træningen altid er så varieret og sat sammen, sådan at alle fra firmaet kan være med uanset udgangspunkt. Jeg troede aldrig, jeg skulle komme til at syntes, det var sjovt at løbe, men efter vi har startet firmatræningen op, har jeg også været ude på egen hånd og løbe i weekenden, og nu glæder jeg mig til næste års DHL stafet. Henriette, Firm X

Bliv kontaktet om din nye firmaløsning

Dit Navn

Din Email (required)

Dit Telefonnummer

Emne

Besked