Om Danish Sports Academy

Mission og kort historie

Danish Sports Academy blev stiftet i 2008. Tanken bag firmaet kom fra Brian Dåsbjerg, som i flere år  havde været en fast del af Team Danmarks eliteatleter. I dette miljø var det muligt at ringe et sted for at få sparring på mange områder, herunder fysiske test, personlig træning, kostvejledning, mental sparring, fysioterapeutisk hjælp.

Missionen var klar og har siden været, at Team Danmarks setup skulle gøres tilgængeligt for alle andre end kun den absolutte elite i dansk idræt.

I starten var fokus på individuelle atleter og deres træning. Gennem de senere år er både virsomheder og klubber blevet en større del af de daglige kunder, således at der i dag er lige dele individuelle atleter og grupper som kunder. Ens for alle er, at det personlige engagement er i højsæde. Alle forløb gennemføres med udgangspunkt i den enkelte person. Hvad enten det er træning gennem mange måneder op mod en Ironman eller en enkelt sundhedstest, så er det personlige engagement et fundament bag alle vores løsninger.

Vi ønsker at være førende inden for fysiologiske test, personlig træning og behandlinger . Ambitionerne om at fastholde denne placering sikrer vi ved altid at holde et højt niveau i kvaliteten i vores arbejde. Alle, der har tilknytning til Danish Sports Academy, er fagligt kompetente, og alle har personlige erfaringer med træning, således at der bliver en tæt kobling mellem teori og praktik.

Vi glæder os til at møde dig og gøre dine drømme til virkelighed.

 Teamet i Danish Sports Academy

 Brian

Brian Dåsbjerg er stifer og ejer af Danish Sports Academy. Brian har en bachelorgrad i idræt og en bachelorgrad i fysioterapi. Brian har været professionel, militær femkæmper gennem 15 år, hvor følgende udvalgte resultater er opnået: VM guld, sølv og bronze, EM guld, 28 Europacup sejre, 11 x NM, 14 x DM. Det hele som individuel atlet. Brian har desuden en baggrund som svømmer og triatlet.

Brian arbejder primært med individuelle atleter med træningsplanlæning samt træning i svømning, cykling og løb. Brian underviser på Dansk Atletik Forbunds motionstrænerkursus og er tilknytte SNIK, Sparta og TRI4 som overordnet træner og inspirator. Brian er ligeledes assistenttræner på landsholdet i militær femkamp. Brian er også hyppig foredragsholder/underviser inden for træning og motivation.

Brian@danishsportsacademy.dk

 Tanja

Tanja er uddannet cand.scient.idræt ved Københavns Universitet. Hos Danish Sports Academy er Tanja primært ansvarligt for DSA Chicks, som har fokus på dig som kvindelig atlet. Tanja har mange års erfaring som personlig træner og konkurrerer selv på eliteplan indenfor triatlon, hvor hun køre gode og stabile placeringer hjem, som 1. plads til Tri på Tyren, 2. plads til DM Sprint, 3. plads til DM lang, 1. plads til DM hold sprint og 14. plads til ETU EM Halv.

Tanja@danishsportsacademy.dk

 ROB

Robert er cand.psych. autoriseret psykolog. Robert har ansvar for den idrætspsykologiske klinik, hvor han støtter og rådgiver omkring psykologiske problemstillinger i forbindelse med træning, konkurrence samt sundhed og livsstil. Robert har også personlige træningsvejledningsforløb, hvor der kan være behov for lige så høj fokus på den mentale træning som den fysiske træning. Roberts egen træning har fokus på maraton og kort distance triathlon, og han træner til dagligt I Sparta og TRI4.

Robert@danishsportsacademy.dk

Kontakt os

Dit Navn

Din Email (required)

Dit Telefonnummer

Emne

Besked